На IMDb-сторінці серіала «Відьмак» з’явився малий актор, який зіграє Геральта у дитинстві

Сайт Redanian Intelligence повідомив, що на IMDb-сторінці «Відьмака» оновився акторський склад. У ньому з’явився виконавець ролі маленького Геральта Трістан Руджері. Він з’явиться у восьмому епізоді серіалу. Скоріш за все, це буде перша повноцінна роль Руджері на телебаченні.

Можливо, в одному зі спогадів головного героя покажуть, як він став Відьмаком. Адже надлюдська реакція, загострені слух і зір, а також сила і витривалість купуються в ході ритуалів і виснажливих тренувань.

Наприклад, випробування травами – це другий етап підготовки Відьмаків. У тіло юнака вводяться магічні еліксири, які змінюють метаболізм і нервову систему. Вважається, що це один з найбільш небезпечних ритуалів: з десяти кандидатів виживають троє або четверо.

Роль дорослого Відьмака грає Генрі Кавілл. Реліз серіалу запланований на грудень.

Залишити коментар

Місія журналу ПРОСТІР як платформи – актуалізувати історію для молодих містян, допомогти знайти себе в безкінечних історіях про «було», зрозуміти де ми «є» і куди нам потрібно рухатись (що «буде»). Наш журнал є відправною точкою для розвитку культурного життя Костянтинівки і будує довіру між поколіннями, інституціями, світами.
Підпишись на Простір
Хочете читати нові статті першими? Підписуйся на розслику!